Tavsiye Günü

Saç bakım ürünleri kullanırken bazı detaylar saç sağlığınız için artı olacaktır. O nedenle bugün ürün tavsiyesi yok, bugün yapmanız gereken ve yapmaktan kaçınmanız gereken bazı şeyleri listeleyeceğim. Evet başlıyoruz!









Varan 1. Saçlarınızı kuruturken fazla çekiştirmeyin ve yoğun ısıya maruz bırakmayın. Aksi halde saçınızda esneklik kalmaz ve cansız görünürler.


Varan 2. Şampuan seçiminiz için mümkün olduğu kadar şampuan çeşidi anlatacağım ama merak ettiğiniz şampuana sıra gelmemişse diye söylüyorum; amonyum loril sülfat ve sodyum loril sülfat içeren şampuanlardan uzak durun. Saç diplerinizi kurutur bu maddeler.

Varan 3. Aslında hepimiz bunu iyi biliyoruz. Saç renginizi açtırmak isteyebilirsiniz yine de oryalden kaçının!


Varan 4. Kuru şampuanı gece yatmadan önce kullanın. Çünkü fazla yağ yastığınız tarafından emilecek ve sabah kalktığınızda doğal bir görünüme kavuşmuş olacaksınız. E tabi yastık kılıfını yıkamayı unutmayın. :) hihihihi


Varan 5. En sevdiğim ip uçlarından biri:  Saç örgünüz çok ince görünüyorsa yavaşça kenarlarından çekin, daha dolgun ve daha doğal görünmesini sağlarsınız.


Varan 6.Saçlarınız seyrekse kısa veya orta boy saç modellerini tercih edin. Saçlar uzadıkça ağırlaşır ve incelir. Siz ne olduğunu anlamdan dökülmeye başlar.


Varan 7.  Bir klasiktir kıvırcık saçlılar düz, diz saçlılar kıvırcık saça özenir. Ama kıvırcıklar için diyorum; saç düzleştirme ve sürekli fön saçın yapısını bozar ve solgun görünmesine neden olur.








Görüşmek üzere...

1 yorum:

  1. Merhabalar Modalandda gördüm bloğunuzu ve izlemeye aldım bana da beklerim sevgiler :)
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil